Vad några av mina kunder har sagt ommig

Med min migrän ibland flera gånger i månaden och med en orolig mage beslöt jag mig för att gå till Johan och LillaVi Naturhälsa och se om jag kunde få hjälp. Vi började med blodanalys och Johan såg att det fattades zink. Efter ett tag följde vi upp med en hårmineralanalys. Jag har gjort ytterligare en analys och har börjat komma mer och mer i balans. Jag är övertygad om att det är det som gjort att min migrän är borta.
Lars Andersson, Djurtransportör, Vimmerby


När jag kom till LillaVi Naturhälsa sökte jag för ryggsmärta, som strålade ner i höger ben. Dessa besvär hade jag haft ca. 1,5 månad. Jag hade även känselbortfall i höger ben. Redan efter några behandlingar försvann värken och strålningen ner i benet. Känseln kom tillbaka i benet. Jag började allmänt må bättre. Har även prövat naturmediciner mot sömnlöshet från LillaVi Naturhälsa vilket har gett ett positivt resultat, vilket gör att jag fortsätter med behandlingar.
Börje Karlsson, Skorstensfejarmästare, Vimmerby


Jag mådde allt sämre. Jag blev matt och orkeslös, fick domningar och stelhet i ben och höfter, febern kom och gick. Jag förstod inte vad som stod på. Dessutom hade jag en ihärdig irritation och svullnad runt fästinghuvudet på ankeln efter ett bett jag fått på hösten. Efter ett år skrev en läkare ut en antibiotikakur till mig, men mina symtom ökade istället efter behandlingen. Läkare gav mig diagnoser som influensa, utbrändhet och kroniskt trötthetssyndrom. De uppmanade mig att vila och att ta antidepressiva medel, men det hade endast motsatt effekt. Läkarna menade att det var endast vila som kunde hjälpa eftersom det inte fanns några fysiska fel. Efter ett och ett halvt år var jag desperat. Jag orkade inte vila längre. Jag blev ju bara sämre.

Av en tillfällighet fick jag tips om Johan Lennstam. Han gjorde blodanalys i ett mörkfältsmikroskop som visade på en mängd brister av vitaminer och mineraler, på slaggprodukter och att de röda blodkropparna var skadade. Mitt immunförsvar var nedsatt. Han upptäckte även parasiter och svamp i tarmarna och att lever och njurar och mjälte var stressade.


Mikroskopiering
Levande blodanalys i faskontrast
med röda och vita blodkroppar
Hårmineralanalys
Skön och avslappnande massage

Redan efter en månad med behandling av ett koncentrat av vitaminer och mineraler kände jag hur febern började försvinna och kroppen få krafter. Jag orkade vara uppe längre stunder under dagen och det gick allt lättare att röra sig utan att kroppen var helt urlakad av ansträngningen. Känslan var fantastisk!

Efter ytterligare ett drygt halvår var svampen och parasiterna borta från tarmarna. Jag började kunna jobba så smått. Lennstam menade att fästingbettet troligen var orsaken till mina problem och borde behandlas vidare.

Jag lyckades bl.a. få kontakt med en läkare, som även jobbade med alternativmedicin. Hon menade att jag med största sannolikhet hade TBE. Hon gav mig en behandling för detta och påpekade samtidigt att tack vare behandlingen hos bl.a. Lennstam (jag har även fått zonterapi och gjort qi gong) satt jag inte i rullstol eller hade fått allvarligare men.

Jag är otroligt tacksam för stödet och behandlingen jag fått av Johan Lennstam och för hjälpen att hitta orsakerna till min sjukdom. Jag hade turen att hitta en alternativ väg till behandling när den vanliga sjukvården inte räckte till. Idag, efter nio månaders behandling är jag redo att börja arbeta heltid igen och det är en fantastisk känsla efter drygt två år av sjukdom.
Jeanette Gustafsson, Horn

På en av mina massageutbildningar

Johan lär ut mycket noga. Repeterar och iakttar våra övningar och rättar till våra handgrepp på ett mycket bra sätt. Han är lugn och tillmötesgående, så därför önskar vi ett nytt återseende med Johan för repetition med nya övningar och kunskaper.Tack för en mycket lärorik helg.
Irène Johansson, Oskarshamn och Maj Kristiansson, Västervik.

Kursen har varit bra och givande. Hela kroppen gås igenom och man känner att man verkligen har lärt sig något om massage. Dessutom har vi haft roligt med den lilla gruppen. Det är skönt och roligt att ge och få massage. Bra och kunnig lärare.
Veronica Forss, Västervik. 


Den här tvådagarskursen i massage har givit mig mersmak. Jag kommer säkert att fortsätta på något sätt.
Patrik Karlsson, Västervik.

Kursen var innehållsrik och varierad med många praktiska övningsmoment. Kompendiet var bra utformat och helheten av kursen får ett bra betyg.
Bertil Karlsson, Oskarshamn.


Jag tycker att det var ett mycket bra upplägg på kursen. Ett bra kompendium med tydliga bilder, som man kan ta med sig hem. Det var bra att Johan gjorde det grundligt och repeterade övningarna så att man förstod. Jag är mycket nöjd med kursen och har lärt mig en hel del.
Maria Söderström, Oskarshamn